T. 020 - 645 64 61 | 9:00 - 18:00
Dit is een aanvraagformulier voor zakelijke klanten. Het particuliere aanvraagformulier is hier te vinden.

Wat leuk dat je interesse hebt in onze Loogman tankpas. Vul het aanvraagformulier in zodat jij straks met je hele bedrijf ook kunt profiteren van de vele voordelen.

* Verplicht veld

Facturering
We factureren 2 keer per maand de afgenomen brandstof en/of autowassing. De eerste periode betreft alle transacties van 1e t/m 15e en de tweede periode de 16e t/m de laatste dag van de maand. Het te incasseren bedrag wordt 1 of 2 werkdagen na de facturatie geïncasseerd. Vast onderdeel van het aanvraagproces is de kredietwaardigheidscheck die wij laten uitvoeren bij DAS Bedrijfsinformatie. U hoeft hier verder niets voor te doen, wij hebben voldoende aan de informatie die u op dit formulier geeft.

** Comfort Pay
Comfort Pay is betalen met uw kenteken. Zo hoeft u voortaan alleen nog maar de Comfort Lane op te rijden, waar uw kenteken wordt gescand en gecheckt in ons systeem. Facturatie van de tankbeurt gaat op dezelfde wijze als bij de Loogman tankpas. Daarbij is tanken op de Comfort Lane met Comfort Pay net zo goedkoop als aan de pomp.

*** Aantal tankpassen
Heeft u meer dan 5 tankpassen nodig? Neem dan contact met ons op via 020-6456461, zodat wij u persoonlijk en snel kunnen helpen.

© Copyright - Loogman